Utvalgte løsninger

Arbeidsordre

Internkontroll

Tegninger

FDV-dokumentasjon

Om FDVweb

FDVweb er et skybasert drift- og vedlikeholdssystem som dekker alt fra ordinære kontorbygg og boligkomplekser til avanserte produksjonsanlegg. Som system er FDVweb utviklet med fokus på et logisk og enkelt brukergrensesnitt, for å minimalisere opplæringsbehovet samt sikrer at alle rutiner blir fulgt opp i praksis.

FDVweb er utviklet av bransjefolk som sikrer et brukervennlig system, med løsninger tilpasset kundens bransje og krav. Dette inkluderer en rekke moduler for å effektivisere eiendomsdrift, i tillegg til flere APIer som er satt opp mot relevante tilstøtende programmer og verktøy. 

3800 bygg forvaltes i dag i FDVweb, og inkluderer alt fra næringsbygg på 50,000m2, til konserthus, skoler og logistikksentraler.  

Antall kunder

Antall bygg

Erfaring

Hva er FDV?

FDV er en forkortelse for Forvaltning, Drift og Vedlikehold. Forkortelsen brukes aktivt i forbindelse med forvaltning, drift og vedlikehold av kommersielle næringsbygg, men også i drift av større boligkomplekser. FDV er en samlebetegnelse for alle aktiviteter som er nødvendig å gjennomføre gjennom et byggs levetid, fra overlevering til riving/demontering. Mengden aktiviteter og dokumentasjon er tidvis svært omfattende, for å kunne forvalte, drifte og vedlikeholde bygg på en effektiv og hensiktsmessig måte er man avhengig av et FDV-system. 

Kurs

Det arrangeres løpende kurs i FDVweb, både for eksisterende og nye brukere av systemet. Kurs gjennomføres på nett eller fysisk.

Introkurs krever ingen forkunnskap og er skreddersydd for driftspersonell som skal ta i bruk FDVweb.

Påbyggningskurs er et mer dyptgående kurs for aktive FDVweb brukere med fokus på å løfte kunnskap om rundt de mest brukte modulene, samt nye FDVweb funksjoner.

Administratorkurs etter avtale.

Noen av våre 345 fornøyde kunder

FDVweb benyttes i alt fra industribedrifter til kontorbygg, med hovedvekt på ordinære kontorbygg. Det er også utviklet en egen modul for boligsameier.

Bruken av FDVweb har hatt en kraftig vekst de senere år.

Biltema
Coop Norge SA
Hydro
IKEA
Ullevaal stadion
Union Eiendom
Entra ASA
Sparebank 1
Steen og Strøm ASA
Scandic Hotels
Røde Kors
NOV
NHO
Aspelin Ramm
Eiendomsspar
Fram Eiendom
Referanser