Velkommen til Prosjektavdelingen i CuroTech! 

 

Vi er her for å hjelpe byggherrer med å ferdigstille dokumentasjonen for deres byggprosjekter. Vårt team tar på seg ansvaret for å innhente FDV-dokumentasjon, kontrollere innholdet og laste det opp i FDVweb. 

 

"Vi samler inn fra underleverandør for dere"

Vi forstår viktigheten av å ha en fullstendig og oppdatert FDV-dokumentasjon, og derfor tar vi på oss oppgaven med å koordinere og samle all nødvendig informasjon fra alle involverte parter. Vi sender ut maler til alle underleverandører og innhenter informasjon om hva de har levert og hvor det er plassert. 

Når prosjektet er ferdig, vil byggherren sitte igjen med en fullverdig FDV-dokumentasjon som inkluderer tegninger, brukermanualer, internkontrollrutiner, og alle lovpålagte rutiner. 

Vår prosjektgruppe er stolt av å kunne hjelpe våre kunder med å sikre at deres byggprosjekter er dokumentert på en omfattende og profesjonell måte.  

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste prosjekt.

 

 

 

Nytt prosjekt

"Når CuroTech er med i hele prosessen, kan du forvente en oversiktlig og organisert dokumentasjon som inkluderer"

 

Tegninger 

Dokumenter/Brosjyrearkiv 

Komponenter med plassering 

Garantitid på komponenter 

Leverandørlister 

Brannbok 

Vedlikeholdsrutiner 

Internkontrollrutiner 

 

Informasjonen blir samlet og lastet opp til FDVweb av vårt erfarne team, slik at dokumentasjonen blir klar til bruk for drift og vedlikeholdsteamet.

Dette gir våre kunder en enkel og effektiv måte å administrere og vedlikeholde sin bygningsmasse på. 

 

Eksisterende prosjekter

 

"Har du et bygg med dokumentasjonen samlet på en minnepenn eller lignende kan CuroTech omsette dette til fullverdig FDV dokumentasjon som du har tilgjengelig til enhver tid"

 

CuroTech har lang erfaring med å hjelpe kunder med å forbedre dokumentasjonen på deres eksisterende byggprosjekter. 

Vi forstår viktigheten av å ha strukturert og organisert dokumentasjon på plass, spesielt når det kommer til drift og vedlikehold av bygg. Vårt erfarne team kan bidra med å kontrollere og sortere dokumentene dine, og laste dem opp i FDVweb. 

Vi kan også legge inn nødvendige internkontrollrutiner og lovpålagte rutiner, slik at dokumentasjonen din er komplett og oppdatert. 

Med CuroTech kan du legge alle dine verdifulle dokumenter inn i et samlet system som gir deg enkel tilgang til dokumentasjonen 24/7. Dette vil gjøre det enklere for deg å administrere og vedlikeholde bygningsmassen din, samtidig som du vil ha all nødvendig dokumentasjon tilgjengelig på ett sted. 

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å forbedre dokumentasjonen på dine eksisterende prosjekter, og hvordan vi kan hjelpe deg med å bygge et fantastisk system for enkel tilgang til dine verdifulle dokumenter.